Binnenwerk

Het regelmatig onderhouden en periodiek schilderen van uw woning/bedrijfspand is een goede investering. Het draagt bij aan uw woon/werkplezier en het is een waardebehoud van uw woning/bedrijfspand. Rinus Veenstra Schilderwerken kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, wanden of ramen en deuren. Ook voor behangen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sierpleister

Sierpleister is een decoratief pleister, met een rustig en regelmatig korrelig oppervlak. In tegenstelling tot spack (spuiten) is sierpleister veel duurzamer en kras en stootvast. Sierpleister is verkrijgbaar in allerlei kleuren en in verschillende diktes. (1 t/m 3 mm)

Behang

Tegenwoordig kun je alle soorten behang krijgen in alle kleuren en soorten. Zo past er altijd iets bij uw inrichting of stijl. Wij beschikken over stalenboeken met een ruime collectie, zodat een thuis op uw gemak de gewenste stijl kan uitzoeken.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een veel voorkomend behangsoort. Het is vele malen sterker dan behang, dat tevens scheuroverbruggend is. Glasvezel is in vele soorten structuren verkrijgbaar. De basiskleur van het behang is neutraal daardoor kun je het in iedere gewenste kleur door middel van latexverf toepassen in je eigen smaak of stijl. En mocht je na enkele jaren zat zijn van de kleur, dan kunnen wij het zo weer overschilderen in een andere gewenste kleur.

Brander Stucco

Wilt u echt eens wat anders in uw huis? Op bijvoorbeeld op een wand in de woonkamer, keuken of badkamer. Dan is Brander Stucco een heel mooi decoratief product. Brander Stucco is een pleister die een fluweelzachte uitstraling geeft in zowel glans en heel mat, dat is maar net wat u mooi vind. Het geeft u in iedere ruimte met de goede passende kleur een geweldig effect wat niet iedereen heeft. Brander Stucco is in 52 kleuren leverbaar.

Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op