Over Rinus Veenstra Schilderwerken

Al meer dan 15 jaar zijn wij een bekende naam in de regio. Hoewel ik als zzp’er ben gestart, neem ik de laatste jaren regelmatig versterking mee naar mijn klussen. Vandaar dat ik over ‘wij’ spreek als ik het over mijn bedrijf heb. We groeien al jaren door en mogen een groeiende groep mensen tot onze vaste klanten rekenen. Voor projectmatige klussen werken we samen met collega-schilders uit de buurt.

Schroom niet om contact op te nemen als het onderhoud aan uw pand even niet uw hoogste prioriteit is geweest. Als er sprake is van houtrot, of ernstige mankementen, dan zetten wij de hoogwaardige producten van Glavecom in. Mocht dit de klus niet klaren, dan hebben wij in Johan Kempenaar een vaste samenwerkingspartner gevonden die de kozijnen voor u vervangt. Samen met hem zorgen wij voor een goede oplossing, waarmee u weer jaren vooruit kunt. Glavecom biedt in zo’n geval vaak de nieuwe ramen.

Onze werkwijze typeert zich door een nuchtere aanpak. Goed advies, een scherp tarief en doorpakken in het werk. Uiteraard hebben we een vaste hand … en hoort een gezellige samenwerking bij onze werkwijze.

Oant sjen!

Rinus

Ús wurk

In het portolio vindt u een greep uit ons werk. We hebben door de jaren heen tientallen klanten geholpen, enkele projecten vindt u hier.

Betaalt u de klus of de schilder

Krijgt u van ons een offerte? Dan is deze uiteraard voor de klus, ongeacht het aantal werklui op de steiger.