Buitenwerk

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten schilderen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Zowel de eerste laag, als het onderhoud na jaren, is bij ons in vertrouwde handen. Desgewenst spreken we met u af dat we jaarlijks langskomen voor het bijwerken van het houtwerk. Kleine reparaties zijn uiteraard onderdeel van ons werk.

Bel ons op 06 186 366 28 voor het maken van een afspraak.

Offerte voor uw schilderwerk

We leveren maatwerk. Daarom komen we altijd langs om te beoordelen wat de omvang van uw klus is. Uiteraard krijgt u een offerte op maat. Twijfelt u of een schilderbeurt noodzakelijk is? Neem gerust contact op, wij vertellen u objectief of het onderhoud a la minute moet gebeuren. Uiteraard is tijdig onderhoud uiteindelijk kostenbesparend, daarom kunt u bij twijfel het beste wél een afspraak maken.

Kleuradvies door de schilder

Het kan een puzzel zijn; welke kleur houtwerk past het beste bij de steen? Komt u er niet uit? Bel ons dan voor advies. We geven kleuradvies voor het houtwerk en geven tips om tot het best passende resultaat te komen. Zo zetten we samen de puntjes op de i voor uw pand!

Ús wurk

In het portfolio vindt u een aantal door ons opgeleverde projecten.

Zowel binnen- als buitenschilderwerk laten we graag zien.

Hoe vaak moet u uw huis schilderen?

HOE VAAK MOET U UW HUIS SCHILDEREN?

Iedere 4 à 5 jaar verdient het houtwerk een schilderbeurt … maar let op, dit is een indicatie! Door weersomstandigheden en gebruikt basismateriaal kan uw pand eerder aan onderhoud toe zijn!