Binnenwerk

Een nieuw kleurtje op de wand, een fris plafond, vers geschilderde kozijnen en deuren? Wij helpen u graag. Kies voor kwaliteit, gemak en gezelligheid met onze komst. Wij helpen u vlot en bovenal goed aan een opgeknapt huis of kantoor. We komen langs voor een heel pand, een verdieping, of slechts een (baby)kamer: wat u maar wenst. Alle materialen nemen we mee en samen met u kiezen we de gewenste kleuren. Heeft u al een kleur(nummer) in gedachten? Uiteraard verwerken we uw wensen naar een superstrak resultaat.

Behangen door de schilder

Behang is hip! Steeds vaker zien we mooie prints en kleuren terug in woon- en slaapkamers. Naast schilderen is behangen ook ons vak. U kiest, wij plakken. Uiteraard in combinatie met uitstekend schilderwerk, zodat de afwerking van uw ruimtes perfect is.

Glasvezelbehang

Gestucte wanden zijn glad en makkelijk overschilderbaar, maar het nadeel is dat wanden met alleen glad stucwerk vrij kwetsbaar zijn. Een deukje of kras is snel aan de orde. Glasvezelbehang geeft een soortgelijke uitstraling als glad stucwerk, maar is vele malen sterker. Het behang is net als een gladde wand eenvoudig overschilderbaar. Bovendien is glasvezel scheurvast, het is zeer sterk. Een behangsoort die zich gemakkelijk laat verwerken in allerlei type ruimtes. Wij plakken met veel plezier glasvezelbehang, waarna we deze laag uiteraard van een prachtige kleur verf voorzien.

Brander Stucco (zusje van beton cire)

Beton cire is een trend. Wij werken met het zusje van beton cire: Brander Stucco. Brander Stucco is een decoratieve soort pleister, met een fluweelzachte uitstraling. De afwerking lijkt erg op beton cire. Brander Stucco is verkrijgbaar in 52 kleuren, kan zowel in mat als glans worden uitgevoerd en zelfs een metallic uitstraling behoort tot de mogelijkheden.

Ús wurk

In het portfolio vindt u een aantal door ons opgeleverde projecten.

Zowel binnen- als buitenschilderwerk laten we graag zien.

Wat past het beste op mijn wanden?

Twijfelt u over het gebruik van verf, behang of sierpleister? Kunt u geen keuze maken uit kleuren? Wij bieden uitkomst. Nodig ons uit en laat u informeren over materialen,kleur en sfeer!